|
ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ |
Δομαισθητική εκτίμηση των τροφίμων ζωικής προέλευσης Δ/Μ
|
ISBN:978-960-467-378-0 |
46,00 €
|
|
|
ΚΑΜΕΝΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ |
Συνεταιρισμοί. Αρχές-Οικονομική-Πολιτική-Ανάπτυξη-Οργάνωση-Νομοθεσία. Β΄ βελτιωμένη έκδοση
|
ISBN:978-960-343-588-4 |
26,90 €
|
|
|
ΚΑΡΑΪΩΑΝΝΟΓΛΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ |
Υγιεινή του κρέατος. Επιθεώρηση των σφάγιων των θηλαστικών (Β΄ έκδοση) Δ/Μ
|
ISBN:978-960-343-746-8 |
77,18 €
|
|
|
ΚΙΖΙΡΙΔΟΥ ΘΩΜΑΗ |
Μοναστηριακά εδέσματα. Νηστήσιμες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής Δ/Μ
|
ISBN:978-960-467-011-6 |
20,99 €
|
|
ΜΑΝΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ |
Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του (Γ΄ έκδοση) Δ/Μ
|
ISBN:978-960-343-549-5 |
46,67 €
|
|
|